Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fegyverük az időjárás
  2013-04-01 22:21:29, hétfő
 
  Fegyverük az időjárás
Posted on 2013-03-25 Szerző: szrterra


Kaposújlak 2013. március 25. 19 óra 22 perc.

Hóvihar - Vegyszerszagú eső - Brutális időjárási anomáliák...

“Mióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani..."

Ilyen kemény tavaszban még nem volt részünk, amióta az eszemet tudom. Pedig megéltem már egypár évtizedet. Március vége van, és odakinn megint sistereg a hóvihar. Pesten valamivel jobb lehet a helyzet, ám a vidék útjai ismét nagyon veszélyesek lettek.

Sorra jönnek a jelentések a balesetekről. Sokan tartanak attól, hogy megismétlődik a március 14-15-i Hókatasztrófa.

Szinte hihetetlennek tűnik, hogy március 12-én, még a hóvirágokban gyönyörködtünk, és ragyogóan sütött a nap, - 16 fok volt.

Hogy aztán két nappal később, lecsapjon az országra, a kortársaink által soha nem látott hóvihar. És tomboljon majd két napig, hihetetlen károkat okozva.

Utána pedig, néhány nap múlva, elkezdett terjengeni a furcsa, vegyszer-szagfelhő, - melynek megjelenéséről Közép-Magyarország térségében több visszajelzés is érkezett. Ezen sorok írója, azokban a napokban többször is lokalizálta a vegyszer-szagfelhő jelenlétét, - a legjobban a március 21-én tartó özönvízszerű eső ideje alatt.

Vegyszerszagú esőAz erős nyugati szélben, majdnem vízszintesen esett, és magának az esőnek olyan szaga volt, - hogy az embernek köpni kellett tőle. Nyálkahártyáit izgatta a vegyszer szaga. Persze felmerült bennünk a kérdés; - “Nem lehetséges, hogy csak a mezőgazdasági területeken történt tavaszi permetezések szagát hozza el idáig a szél?" - Aztán pedig azonnal jött is a válasz: - “Ki az a hülye, aki ilyen esőben permetezi a földjét? Hiszen az egészet lemosná az eső."

Nem gondolhattunk másra, minthogy az esőnek, magának volt ilyen szaga. Szúrós, nyálkahártyát irritáló, keserű, köpésre ingerlő. - Az eső elálltával még egy napig maradt a szag, s csak, mikor kiderült az ég, akkor illant el.

Persze lehet hitetlenkedni. Lehet az időjárás befolyásolásában nem hinni, - a tények, akkor is tények maradnak, s ezek tudvalevőleg makacs dolgok. Még akkor is, ha olykor szinte hihetetlenül alakulnak a történések.

Mert sokan hangoztatják egybehangzóan, hogy, ami most az időjárással történik; az nem normális dolog! Ilyen anomáliákat nemcsak, hogy globális szinten nem tapasztaltunk még,- de helyi, országos szinten sem.

Az utóbbi két napban megfordult a szél, és ismét meghozta ezt a nagyon kellemetlen tavaszi hóvihart az országra. - Csak nem a 15-i hóvihar tért vissza? Mert az nyugatról jött és keletre távozott. Ez a mai, pedig keletről, Ukrajnából érkezett hozzánk, az erős keleti széllel. Értesüléseink szerint, tegnap Kijevben rendkívüli állapotot hirdettek ki, a hóhelyzet miatt.

Nos, nagyon furcsa dolgok történnek az időjárásban. Mi erre nem tudjuk konkrétan a választ. De sejtjük. A tények azért magukért beszélnek. És ezek, bizony tényleg makacs dolgok.

De vajon mégis mi történhet? Erre keressük a választ, az alábbi filmben.

Ahol ezekben a témákban nálunk képzettebb, jártasabb emberek szólalnak meg, s keresnek válaszokat, az olykor hihetetlennek tűnő, ám mégis valós időjárási anomáliákra. Címe hasonlít a cikk címére is, csak az egyes és többes számot változtattuk meg. Nem véletlenül.

http://szrterra.files.wordpress.com/2013/03/fegyverc3bck-az-idc591jc3a1rc3a1s.jpg ?w=640

Fegyverük az Időjárás


“Fegyverünk az időjárás" - Videó

- Földrengések és szökőárak - Ez a hadviselés jövője -

Aki kontrollálni tudja az időjárást, az jelentős harcászati előnyhöz jut

A Időjárási hadviselést egyre kevésbé tudják már titkolni. - Először Vietnamban alkalmazta az amerikai légierő. Ezüst jodid permetezésével a szokásosnál nagyobb monszun esőket okoztak a Vietkong utánpótlását biztosító Ho-Si-Minh útvonal mentén.

“Az időjárás manipulálása olyan hatalmat ad a hadvezetés kezébe, olyan módon megsokszorozza a hadsereg erejét, ami a hadviselés teljes vertikumában jól felhasználható és minden helyzetben komoly előnyt jelent." - Részlet az Amerikai Légierő számára készített hivatalos jelentésből.

A sötét jövő: Műholdról üzemeltethető időjárási fegyverekkel fel lehet forgatni a föld egész klímáját.

Aki a jövőben uralni tudja az időjárást, az fogja uralni az egész földet.

A film ezekkel a szavakkal indul: “Mióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani..."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H2nuogjy3YM

Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda


http://szrterra.wordpress.com/2013/03/25/fegyveruk-az-idojaras/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: befolyásolásában, gyönyörködtünk, megjelenéséről, permetezésével, megsokszorozza, nyálkahártyáit, felhasználható, hihetetlennek, értesüléseink, hókatasztrófa, egybehangzóan, mezőgazdasági, vegyszerszagú, gondolhattunk, nyálkahártyát, üzemeltethető, hitetlenkedni, tapasztaltunk, megismétlődik, változtattuk, fegyverekkel, hangoztatják, manipulálása, balesetekről, hóvirágokban, utánpótlását, özönvízszerű, hihetetlenül, visszajelzés, permetezések, földrengések, vertikumában, magyarország, vízszintesen, tudvalevőleg, kontrollálni, ember mindig, eszemet tudom, vidék útjai, március 14-15-i, hóvirágokban gyönyörködtünk, kortársaink által, napokban többször, március 21-én, esőnek olyan, embernek köpni, vegyszer szaga, mezőgazdasági területeken, egészet lemosná, napig maradt, időjárás befolyásolásában, időjárással történik, Először Vietnamban, Amerikai Légierő, Fort András, Szabad Riport Tudósító Iroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden szülő a lényével nevel.  Pillangó  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A Gömb  Az embernek a társa: hiányzik.  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Különös!  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Szent György napi hiedelmek, s...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Messziről jött ember  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Környezetvédelem  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Beney Zsuzsa 
Bejegyzés Címkék
ember mindig, eszemet tudom, vidék útjai, március 14-15-i, hóvirágokban gyönyörködtünk, kortársaink által, napokban többször, március 21-én, esőnek olyan, embernek köpni, vegyszer szaga, mezőgazdasági területeken, egészet lemosná, napig maradt, időjárás befolyásolásában, időjárással történik, nagyon kellemetlen, 15-i hóvihar, nyugatról jött, erős keleti, hóhelyzet miatt, tények azért, alábbi filmben, témákban nálunk, olykor hihetetlennek, cikk címére, hadviselés jövője, jelentős harcászati, amerikai légierő, szokásosnál nagyobb, időjárás manipulálása, hadvezetés kezébe, hadsereg erejét, hadviselés teljes, sötét jövő, föld egész, jövőben uralni, fogja uralni, egész földet, film ezekkel, szavakkal indul, befolyásolásában, gyönyörködtünk, megjelenéséről, permetezésével, megsokszorozza, nyálkahártyáit, felhasználható, hihetetlennek, értesüléseink, hókatasztrófa, egybehangzóan, mezőgazdasági, vegyszerszagú, gondolhattunk, nyálkahártyát, üzemeltethető, hitetlenkedni, tapasztaltunk, megismétlődik, változtattuk, fegyverekkel, hangoztatják, manipulálása, balesetekről, hóvirágokban, utánpótlását, özönvízszerű, hihetetlenül, visszajelzés, permetezések, földrengések, vertikumában, magyarország, vízszintesen, tudvalevőleg, kontrollálni, anomáliákra, veszélyesek, anomáliákat, területeken, lokalizálta, időjárással, hadviselést, kortársaink, kellemetlen, időjárásban, szokásosnál, jelentésből, ukrajnából, alkalmazta, hadvezetés, jelentések, véletlenül, elálltával, térségében, képzettebb, helyzetben, válaszokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.